Alison Olivia Winter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op do mei 18, 2017 11:40 am
a l g e m e e n
naam: Alison Olivia Winter
bijnaam: ali
leeftijd: 17
geboortedatum: 28 juli
sterrenbeeld: leeuw
MBTI: ESFP
Vader: Edward Winter
Moeder: Cassandra Winter
Halfzus: Leorina Elenor Winter
oom/peetvader: George William Winter
tante: Leanne Winter
neef: Frederick Arthur Winter

i n n e r l ij k
Alison is extravert en bazig. Ze is heel aanwezig, maar ook gesloten. Ondanks het feit dat ze veel praat houdt ze de belangrijke dingen voor zichzelf en deelt ze die alleen met de paar mensen die ze volledig vertrouwt. Het is niet moeilijk om er achter te komen of Alison je mag of niet. Wanneer dat namelijk niet het geval is, zal ze niet haar best doen om het te maskeren. Ze zal dan koud en bitchy overkomen. Dit sluit aan bij het feit dat ze heel eerlijk is. Ze zal uit zichzelf nooit liegen, tenzij het echt nodig is. Dan heeft ze er ook geen moeite mee om overtuigend over te komen. Alison is zeker niet onzeker en staat stevig in haar schoenen, maar als er iets gebeurt waardoor dit even niet zo is, is ze daar ook echt van slag over. Ondanks het feit dat ze dit goed weet te verbergen is Alison een gevoelig persoon die al haar emoties heel heftig voelt. Alison spreekt alles zorgvuldig uit en articuleert (soms overdreven) duidelijk. Dit is deels aangeleerd, deels aangedikt om op die manier aan te geven dat ze van een hogere klasse komt. Als er iets is zal dit dan ook niet snel terug te horen zijn aan haar stem, omdat ze deze altijd wel onder controle houdt en deze niet snel trilt. Alison heeft echter wel andere zenuwtikjes, namelijk met haar haar spelen of aan haar juwelen draaien. Meestal is dit een ring, maar als ze deze niet omheeft zal ze al snel naar haar hals grijpen om daar aan een ketting te frunniken.

u i t e r l ij k
Alison is lang, 179 centimeter om precies te zijn. Ze heeft lang, golvend blond haar en groene ogen. Haar bouw is redelijk atletisch, ze is slank maar zeker niet te dun. Haar gezicht is rond van vorm met hoge jukbeenderen en gedefinieerde wenkbrauwen. Ze heeft kleine oren die ietwat uitsteken, maar wel symmetrisch zijn. Meestal valt haar haar eroverheen, maar ze doet niet zo hard haar best om ze te verbergen dat ze haar haarstijl er op aanpast. Over haar hele lichaam zijn vele moedervlekken verspreid, maar deze zijn een stuk minder terug te vinden in haar gezicht. Qua kleding draagt ze graag bontjassen, parels en lange jurken. Ze kan uren met haar uiterlijk bezig zijn en heeft ook totaal geen schaamte in het tentoonstellen van haar rijkdom via haar kleding.

g e s c h i e d e n i s
Alison is geboren als dochter van Cassandra en Edward. Voor Cassandra was het haar eerste kind, voor Edward niet. Hij had uit een eerder huwelijk al een dochter: Ali's halfzus, Leorina. Alison kon het meestal wel goed met haar vinden, maar er waren zeker over en weer irritaties en ook wel eens jaloezie. Met wie ze het echt goed kon vinden was Frederick, haar neef. Doordat hun persoonlijkheden zo goed op elkaar aansloten waren ze al van jongs af aan onafscheidelijk. Ook met haar ouders had Alison een goede band weten te behouden. Dit kwam voornamelijk door het feit dat ze meestal wel deed wat ze van haar vroegen, waardoor zij zich ook weer niet al te veel met haar hoefden te bemoeien. Ondanks haar koppigheid heeft Alison nooit de dwang gevoeld om tegen de waarschuwingen van haar ouders in, Yuzov in te trekken. Ashmore heeft ze wel altijd regelmatig bezocht, al heeft ze het working class district en zelfs delen van het middle class district altijd gemeden. Het is dus duidelijk dat ze nog niet veel van de wereld heeft gezien.

ali.
alison olivia winter
seventeen
aristocrat
winter's mansion
single


Laatst aangepast door Alison Winter op za aug 05, 2017 7:27 pm; in totaal 11 keer bewerkt


welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op ma mei 29, 2017 8:34 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum