Winter Dinner

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van George Winter op ma jul 10, 2017 11:40 pm

41. God dam, wat werd hij toch oud. Al vond hij dat in wezen niet zo heel erg. George ging zijn verdere leven mooi genieten van alles wat hij en zijn broer hadden waargemaakt, ze hadden gezorgd dat de generaties die na hun kwamen ook goed gingen leven en om eerlijk te zijn was er niets belangrijkers dan dat voor de man. Zijn mondhoeken krulde vrolijk omhoog bij de gedachten aan Frederick alleen al. Een jongen met een hart van goud, al werd dat zo nu en dan wel wat overstemt door de arrogantie van de knul. Maar ook dat kon hij niet erg vinden, zijn zoon was hetgene waar hij het meest dankbare was van alles wat hij ooit had verwezenlijkt. Een jongen om trots op te zijn. Met zijn gedachten duidelijk bij zijn familie handelde de man zijn laatste bezoekje aan een van de winkels af. Vandaag was het dus zijn verjaardag een dag waar hij persoonlijk zelf altijd lichtjes overging, hem boeide het niet veel al die belangstelling. Al kon hij ook niet ontkennen dat hij genoot van het samenzijn van de familie. Bij elke verjaardag was er wel een dinner gepland, wat daarna meestal gevolgd werd door gewoon een gezellige avond met de gehele familie. Dat waren de enigste zaken waar hij dan ook naar uitkeek op een dag als vandaag.

Aangekomen bij het huis stak de man meteen door naar zijn kamer, om daar het jasje van zijn pak over een stoel te hangen. Genoeg van al dat fancy gedrag, thuis was hij net dat beetje meer ontspannen dat hij het oké vond om zonder jasje rond te lopen. Nog altijd wel in een overhemd, vandaag een zwart, omdat het gewoon goed had gestaan toen hij deze ochtend was opgestaan. Het geluid van nagels die over de vloer tikte in een snel tempo kondigde aan dat zijn trouwe viervoeter niet heel ver meer was. Letterlijk 5 seconden later schoot de zwarte hond door de deur heen en kwam veel te vrolijk af op de man. George knielde neer en streek de hond vrolijk over zijn vacht, die begon als reactie te blaffen als teken dat hij gewoon verder moest doen. Maar goed, het werd tijd om naar beneden te gaan. Zijn maag begon langzaam maar zeker in elkaar te krimpen van de honger en dat was niet oké.

10 minuten en vele huisdieren later was de man eindelijk geraakt waar hij moest zijn. De deuren werden open gedaan door een van de butlers die er stonden en zo wandelde de man naar binnen. Meteen verscheen er een brede glimlach op zijn gezicht bij het zien van de aanwezige. Hoewel het haast eigen was bij de meeste families dat de jarige aan het hoofd van de tafel zat, deed George dat niet. Hij verkoos het om naast Frederick te gaan zitten. 'So, wat staat er op het menu?'

Outfit
&Winter Children

the details are not the details, they make the design
avatar
Aristocrat


IC posts :
4


Gender :
Male ♂


Age :
40


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Frederick Winter op za jul 15, 2017 9:53 pm


Zijn pa werd echt een oude man. Straks groeide hij een kerstman-baard en zette hij 20kg uit, zodat hij alleen nog maar in zo’n rood pak gehesen moest worden om door te kunnen gaan als de heilige man. Niet dat Fredje dat luidop zou zeggen. Besides, hij hield ook wel teveel van zijn vader om zo’n dingen echt serieus te menen. Uiteindelijk was hij wel degene die hem had opgevoed, samen met zijn moeder, en hij was altijd goed voor hem geweest. Hij had altijd zijn eigen ding mogen doen. Het had hem gemaakt tot de jongen die hij vandaag was, en daar was hij over het algemeen zeker wel tevreden mee.

Traditiegetrouw had de familie zich verzameld in de dining room. Hoewel het eten altijd van topkwaliteit was, hadden de chefs vandaag al zijn vader’s favorieten klaargemaakt. Gelukkig lag de smaak van George een beetje in de lijn van die van Fred, dus hem zou je sowieso niet horen klagen. Zijn vader kwam als laatste binnen, en iedereen draaide zich in de richting van de jarige. Die kwam naast hem zitten, alweer doende alsof er niks speciaals gaande was. 'So, wat staat er op het menu?' Vroeg hij casual, maar Frederick zou hem niet laten ontsnappen. ”Jouw speciale verjaardagsmenu natuurlijk, pap”, Greens hij. ”Gelukkige verjaardag!” Vervolgde hij vrolijk, met pretlichtjes in zijn ogen.
just look at me. I'm awesome
avatar
Aristocrat


IC posts :
31


Gender :
Male ♂


Age :
17


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op zo jul 16, 2017 1:58 pm
the world has no right to my heart


Haar ouders waren op een of ander superbelangrijk zakenbezoek, dat écht niet verzet kon worden. Alison had half verwacht dat George met ze mee zou gaan om zijn verjaardag daar te vieren, maar hij had ervoor gekozen om dat thuis te doen met de kinderen. Al was Leorina al een paar jaar geen kind meer, het generatieverschil bleef even groot. Alison was wel dankbaar dat George hier was gebleven, hij was toch meer dan gewoon een oom voor haar dus wilde ze altijd graag bij zijn verjaardag aanwezig zijn.

In plaats van dat hij aan het hoofd van de tafel ging zitten, nam hij plaats naast Fred wat precies in het plaatje paste. "Ja, fijne verjaardag." stemde ze met haar neefje in. Ze wenkte naar de bedienden. "Nu iedereen er is kunnen we beginnen, hm?" Er begonnen drankjes uitgeserveerd te worden, waarna het voorgerecht waarschijnlijk vrij snel zou volgen.

Outfit

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van George Winter op di jul 18, 2017 1:39 pm
De reden dat hij naast zijn zoon was gaan zitten was niet alleen omdat hij niet aan het hoofd van de tafel wilde zitten, want die plaats behoorde ergens wel toe aan zijn broer daar was hij van overtuigd, maar ook gewoon om het feit dat hij liever wat dichter bij zijn gezelschap zat. Zo voelde het toch net dat beetje meer familiaal. Vroeger was het wel anders geweest toen hij nog alleen met zijn broer en hun ouders waren, maar dat waren lang vervlogen tijden. Natuurlijk was het niet de meest doordachte zet om naar Frederick te gaan zitten, hem kennende zou hij hem er elke keer op gaan wijzen dat hij jarig was en zou de knul nog wel iets gepland hebben. Maar goed, misschien wilde hij dat ergens ook nog wel. ‘Moet ik nu blij zijn dat jij niet voor het eten gezorgd hebt? Of toch niet klaargemaakt, want wie weet wat voor verassingen zou ik dan aantreffen.’ Sprak hij half lachend. George had er wel vertrouwen in dat zijn zoon niets met het eten zou hebben geflikt, daarvoor hield die knul te veel van eten iets wat hij had geërfd van zijn vader wel te verstaan.

‘Bedankt, beide. Ik ben blij dat jullie toch even jullie agenda hebben kunnen vrij maken om samen te zitten.’ Sprak hij met een gemeende glimlach tegen het duo. Zowel zijn zoon als de kinderen van zijn broer lagen hem nauw aan het hart, iedereen in heel Ashmore wist dat er voor George Winter niets belangrijker was dan familie. ‘Verbaasd me dat jullie hier alleen zitten, jullie hadden gerust wat vrienden mogen mee nemen hoor, er gaat toch te veel zijn voor ons alleen.’ Sprak hij lachend, misschien low key een beetje op zoek naar info van beide. Hadden ze al iemand leren kennen die hij gelukkig maakte, iemand die alles voor hun zou over hebben wat er ook mocht zijn? Dat zou wellicht het mooiste cadeau zijn dat je hem kon geven.


Outfit


the details are not the details, they make the design
avatar
Aristocrat


IC posts :
4


Gender :
Male ♂


Age :
40


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Leorina Winter op wo jul 19, 2017 5:21 pm
Zoals gewoonlijk had de familie of wat daar vandaag van over was zich verzameld voor een verjaardagsdiner. Haar vader en Cassandra waren er dit jaar niet bij, al vond ze dat niet zo heel erg. George was een stuk makkelijker in de omgang en naar haar mening ook een stuk gezelliger om mee aan tafel te zitten. "Fijne verjaardag." Zei ze na hij de kamer binnen gestapt was en ook plaats genomen had. Zijn opmerking over het meenemen van vrienden was ergens toch wel grappig. Eigenlijk namen ze nooit echt iemand mee naar huis, zij zelf in ieder geval niet. Van Fred of Alison was het haar ook nooit echt opgevallen. "Maakt u zich maar geen zorgen, ik denk namelijk dat heer Frederick dat wel op krijgt." Probeerde ze zo serieus mogelijk te antwoorden, maar zodra ze de blik van haar neefje ontmoette krulde haar mondhoeken plagerig omhoog.
Leorina Elenor
winter
TAG: Alison


"This time, let an evolution shake our lives, we’ll overcome the chaos."
ABOUT VOICE
avatar
Aristocrat


IC posts :
17


Gender :
Female ♀


Age :
20 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum